fbpx

VOORSTELLING LEVENSECHT- een muzikaal verhaal

Na de release van de cd 'Levensecht' wordt er nagedacht over hoe verder te gaan met de liedjes. In een theaterzetting komen de liedjes goed tot hun recht. Elk lied heeft een verhaal. Lars van der Brugge van Theatervisie maakt hier een mooi geheel van, met herkenbaarheid, humor en een boodschap. Voor de voorstelling worden eigen stukken van haar debuut-cd 'Levensecht' gebruikt , maar ook wonderschoon bestaand repertoire van o.a. Sting, Van Morrison en Marvin Gaye, verhaalgetrouw naar het Nederlands vertaald door saxofonist, componist en vertaler Emiel Wienholts.
De rode draad van het programma 'Levensecht' gaat over de vele facetten van een mensenleven. Zoete liefde, verdriet, hoop en dromen vormen de basis voor een warm muzikaal verhaal. In november 2019 gaat Miranda het theater in met het programma 'Levensecht'. Zij wordt muzikaal begeleid door haar vijf man sterke band. De première vindt plaats op 9 november 2019 in theater het Brinkhuis in Laren.  Op 24 november vindt een voorstelling plaats in theater Posa in Lelystad. De voorstelling wordt heel goed ontvangen. De planning voor een vervolg is in volle gang.

Levensecht in het theater

Registratie

"Levensecht" 

Bekijk hier de registratie van Levensecht

In het theater of als theaterdiner

Levensecht 

Levensecht is geschikt voor kleine en middelgrote zalen. Ook is de voorstelling zeer geschikt om te combineren met een diner.