fbpx

Over Miranda

Wie is Miranda Melger?
Geboren in een muzikaal gezin was het vanzelfsprekend, dat Miranda ook het muzikale pad zou volgen. Op 17- jarige leeftijd werd zij leadzangeres van de familieband, waarmee zij professionele optredens verzorgde op vele bedrijfsfeesten en evenementen in binnen- en buitenland.
In de loop der jaren bleek dat Miranda niet voor één muzikaal gat te vangen was. Na 15 jaar begon zij met het ontwikkelen van ludieke one-womanshows. Haar talent om op komische wijze karakters neer te zetten, in combinatie met zang, bleek een succesformule. Miranda is sterk in interactie met publiek.
Het zingen van soul- en jazzsongs geeft Miranda een gevoel van vrijheid, door de improvisatiemogelijkheden die deze genres bieden. In haar nieuwe liedjes is de invloed van soul duidelijk hoorbaar.
Miranda is hiermee een nieuwe weg ingeslagen, liedjes met Nederlandstalige teksten in een jas van warme soulklanken. De lancering van de CD “Levensecht”  was de aanzet voor een mooi muzikaal 2018.
In de komende tijd zul je met regelmaat nieuwe stukken kunnen beluisteren. Miranda en haar band treden op verschillende podia op om haar muziek te laten horen.


Share: